Selecteer een pagina

Is bergreizen trekking het best genoten solo of zelfs als onderdeel van een team? Ik vermoed dat het antwoord op die vraag op uw eigen persoonlijke voorkeuren ligt. Mountain trips een enkele alpinisme-trip stelt u in staat om na te denken over waar u maar wilt, uw koers en die van niemand anders aan te pakken en biedt u daarom belangrijke redeneermogelijkheden voor veel, alleen wandelen is een geweldige ervaring. Bergtochten, hoewel alpinisme alleen door velen wordt gewaardeerd, het is niet zonder de risico’s en gevaren, dus ik heb een paar tips beschreven om uw excursie veilig en bevredigend te maken.

Laat u niet alleen als u gloednieuw bent in de bergketens. Neem om te beginnen wat team-bergsportexcursies, totdat je er zeker van bent dat je weet hoe een houvast lijkt en hoe je het vettige stuk precies kunt voorkomen. Bergtochten tegen de tijd dat u alleen uitgaat, zou u moeten worden uitgeoefend bij het oversteken van hoog terrein in verschillende weersomstandigheden, zowel op het gras als op het scherm.

Strategie uw optie zorgvuldig en vermijdt gevaarlijke, steile hellingen. Als je alleen pijn doet, kom je helemaal alleen!

Garandeer dat je alles hebt wat nodig is om bij elk weer te bladeren, evenals de aanwezigheid. Veel bergketen Saving-incidenten ontstaan ​​door slechte navigatie. Zorg ervoor dat je uitrust met alles wat je nodig hebt, van kompassen tot waterbestendige jassen, en misschien vind je het handig om de weersomstandigheden te controleren.

Bergtochten zorgen ervoor dat iemand uw koers begrijpt wanneer u terug kunt verwachten en dat u contact kunt opnemen als u zeker niet terug bent via een specifieke gelegenheid. Maak indien mogelijk contact met een persoon op de optie om hen uw voortgang aan te bevelen, maar weet dat u misschien niet het signaal op uw mobiel heeft om dit toe te staan.